Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/17762
Title: Сучасні виклики організації праці готельно-ресторанного бізнесу
Other Titles: Modern challenges of the organization of work of hotel and restaurant business
Authors: Будякова, О. Ю.
Keywords: готельно-ресторанний бізнес
організація праці
персонал
Issue Date: Nov-2020
Publisher: Класичний приватний університет
Citation: Будякова О. Ю. Сучасні виклики організації праці готельно-ресторанного бізнесу / О. Ю. Будякова // Формування ефективних механізмів державного управління та менеджменту в умовах сучасної економіки: теорія і практика : матеріали VІІІ Міжнародної заочної науково-практичної конференції, м. Запоріжжя, 27 листопада 2020 року. – Запоріжжя : КПУ, 2020. – С. 367-370.
Abstract: Готельно-ресторанний бізнес – це сфера діяльності, яка акумулює елементи мистецтва та національних традицій, виробничу діяльність та методи обслуговування, одночасно розвиваючи філософію та споживання їжі й культури потенційної аудиторії. Розвиток готельно-ресторанного бізнесу розвивається з року в рік, посилюючи конкурентну боротьбу за відвідувачів. Саме тому керівництво підприємств гостинності (незалежно від типу) постійно відслідковують сучасні виклики індустрії гостинності та приділяють увагу основної стратегії та концепції організації праці готелю та ресторану, надаючи закладу унікальність та неповторність.
URI: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/17762
Faculty: Факультет економіки та бізнесу
Department: Кафедра економіки та сфери обслуговування
Appears in Collections:Кафедра смарт-економіки (СЕ)
Матеріали наукових конференцій та семінарів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Тези_Будякова_367-370.pdf717,62 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.