Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/18169
Title: Особливості поєднання в інтер’єрах закладів харчування творчих та споживчих процесів
Other Titles: Peculiarities of combination in interiors of food and consumer process food institutions
Authors: Хараборська, Юлія
Суховецька, Ірина
Keywords: перформанс
дизайн
кафе-майстерня
гончарна майстерня
гончарна терапія
performance
design
cafe-workshop
pottery workshop
pottery therapy
Issue Date: 2021
Publisher: Київський національний університет технологій та дизайну
Citation: Хараборська Ю. Особливості поєднання в інтер’єрах закладів харчування творчих та споживчих процесів / Ю. Хараборська, І. Суховецька // Актуальні проблеми сучасного дизайну : збірник матеріалів III Міжнародної науково-практичної конференції, м. Київ, 22 квітня 2021 року. – В 2-х т. – Т. 2. – Київ : КНУТД, 2021. – С. 290-292.
Abstract: Дослідження присвячене проблемі об’єднання на одній території закладу громадського харчування творчого та споживчого процесів. Приведені приклади існуючих закладів з таким поєднанням. Обгрунтовано пропозицію створення кафе-гончарна майстерня з елементами перформансу.
The thesis puts forward the problem of combining creative and consumer processes in one territory of a public catering establishment. Examples of existing institutions with such a combination are given. A proposal to create a cafe-pottery workshop with elements of performance has been put forward.
URI: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/18169
Appears in Collections:Актуальні проблеми сучасного дизайну

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
APSD2021_V2_P290-292.pdf563,56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.