Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/1849
Название: Формування споживчих властивостей хутряних напівфабрикатів
Авторы: Смачило, Оксана Володимирівна
Іващенко, Ярослава Леонідівна
Дата публикации: апр-2015
Издательство: Дільниця оперативної поліграфії при КНУТД
Библиографическое описание: Смачило О. В. Формування споживчих властивостей хутряних виробів / О. В. Смачило, Я. Л. Іващенко // XIV Всеукраїнська наукова конференція молодих учених та студентів "Наукові розробки молоді на сучасному етапі", м. Київ, 23-24 квітня 2015 р. — К. : КНУТД, 2015. — С. 136.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/1849
Faculty: Факультет індустрії моди
Department: Кафедра технології та дизайну текстильних матеріалів
Располагается в коллекциях:Матеріали наукових конференцій та семінарів
Кафедра технології моди (ТМ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Тези_2015_Смачило_Іващенко_ (1).PDFТези184,72 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.