Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/1849
Title: Формування споживчих властивостей хутряних напівфабрикатів
Authors: Смачило, Оксана Володимирівна
Іващенко, Ярослава Леонідівна
Issue Date: Apr-2015
Publisher: Дільниця оперативної поліграфії при КНУТД
Citation: Смачило О. В. Формування споживчих властивостей хутряних виробів / О. В. Смачило, Я. Л. Іващенко // XIV Всеукраїнська наукова конференція молодих учених та студентів "Наукові розробки молоді на сучасному етапі", м. Київ, 23-24 квітня 2015 р. — К. : КНУТД, 2015. — С. 136.
URI: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/1849
Faculty: Факультет індустрії моди
Department: Кафедра технології та дизайну текстильних матеріалів
Appears in Collections:Матеріали наукових конференцій та семінарів
Кафедра технології моди (ТМ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Тези_2015_Смачило_Іващенко_ (1).PDFТези184,72 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.