Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/1854
Название: Управління енергоефективністю освітніх закладів бюджетної сфери (на прикладі Київського національного університету технологій та дизайну)
Авторы: Каплун, В. В.
Ключевые слова: енергозбереження
інфраструктура університету
енергоощадні заходи
енергоефективність
Дата публикации: 2013
Издательство: КНТЕУ
Библиографическое описание: Каплун В. Управління енергоефективністю освітніх закладів бюджетної сфери (на прикладі Київського національного університету технологій та дизайну) / В. В. Каплун // Формування зеленої економіки і впровадження чистих технологій : матеріали круглого столу (26 липня 2013 р.; м. Київ). – К. : КНТЕУ, 2013. – С. 51-57.
Краткий осмотр (реферат): У роботі проведений аналіз досвіду впровадження енергоощадних заходів у освітніх закладах на прикладі Киі:вського національного університету технологій та дизайну, який свідчить, що проблемою бюджетних об' єктів загалом і освітніх закладів зокрема є нераціональне використання енергоресурсів і відсутність необхідних інвестиції для модернізації енергетичної інфраструктури, постійно зростаючі тарифи на енергоносії та застаріла матеріально-технічна база. Разом з тим, політика енергозбереження в університеті є необхідною складовою його розвитку і конкурентоздатності на ринку освітніх послуг, а не лише «технічна проблема», що пов'язана із технічним та технологічним оновленням систем енергоспоживання. Енергоефективність повинна стати своєрідним критерієм якості функціонування загальноуніверситетського господарства, злагодженої взаємодії між інженерними службами, керівниками структурних та відокремлених підрозділів, співробітниками і студентами.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/1854
Faculty: Навчально-науковий інститут інженерії та інформаційних технологій
Department: Кафедра енергоменеджменту та прикладної електроніки
Располагается в коллекциях:Матеріали наукових конференцій та семінарів
Кафедра комп'ютерної інженерії та електромеханіки (КІЕМ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Kaplun_2013_P51-57.pdf607,13 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.