Поиск


Текущие фильтры:

Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 1-7 из 7.
  • назад
  • 1
  • дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2021Аромамаркетинг в ресторанному господарстві, як засіб стимулювання додаткових продажівКоржук, К. В.; Колісниченко, Т. О.
2021Світові досягнення та інноваційні технології в сучасному туристичному та готельно-ресторанному бізнесіОпанащук, Ю. Я.; Колісниченко, Т. О.; Вергун, А. М.
2021Сучасні закономірності управління та цифрова економіка в готельно-ресторанній справіФесак, Є. М.; Колісниченко, Т. О.
2021Роль і значення якості послуг в готельному бізнесіХарченко, А. А.; Колісниченко, Т. О.
2021Теоретичні аспекти управління персоналом підприємств готельно-ресторанного господарстваФедоренко, А. О.; Колісниченко, Т. О.
2021Фуд-дизайн та фудстайлінг – інноваційні напрямки естетичного оформлення і презентації ресторанних стравЛітвінчук, А. Р.; Фесак, Є. М.; Колісниченко, Т. О.
2021Пріоритетні напрями безконтактного обслуговування розвитку інноваційних технологій готельного бізнесу в умовах COVID-19Бойко, В. Є.; Кабанець, О. О.; Пшеничний, Б. М.; Колісниченко, Т. О.