Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/19589
Название: Фуд-дизайн та фудстайлінг – інноваційні напрямки естетичного оформлення і презентації ресторанних страв
Другие названия: Food design and foodstyling – innovative directions of aesthetic design and presentation of restaurant dishes
Авторы: Літвінчук, А. Р.
Фесак, Є. М.
Колісниченко, Т. О.
Ключевые слова: фуд-дизайн
софт-дизайн
гастрономія
гастрономічна культура
food design
soft design
gastronomy
gastronomic culture
Дата публикации: 2021
Издательство: Київський національний університет технологій та дизайну
Библиографическое описание: Літвінчук А. Р. Фуд-дизайн та фудстайлінг – інноваційні напрямки естетичного оформлення і презентації ресторанних страв / А. Р. Літвінчук, Є. М. Фесак, Т. О. Колісниченко // Інноватика в освіті, науці та бізнесі: виклики та можливості : матеріали II Всеукраїнської конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Київ, 18 листопада 2021 року. – Т. 2. – Київ : КНУТД, 2021. – С. 130-135.
Краткий осмотр (реферат): В статті розглянуто ключові аспекти формування інтеграційних напрямків розвитку сучасного фуд-дизайну та системного підходу до вирішення такої найважливішої проблеми, як цілісна організація процесів харчування у підприємствах ресторанного господарства. Пояснюється розуміння змісту нового напрямку діяльності, пропонується розглядати фуд-дизайн як симбіоз предметного та процесуального дизайну приготування, подавання та споживання страв у підприємствах ресторанного господарства.
The article discusses the key aspects of the formation of integration directions for the development of modern food design and a systematic approach to solving such an important problem as the holistic organization of food processes in restaurants. The understanding of the content of the new direction of activity is explained, it is proposed to consider food design as a symbiosis of the subject and procedural design of the preparation, serving and consumption of dishes at restaurant enterprises.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/19589
Располагается в коллекциях:Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ)
Інноватика в освіті, науці та бізнесі: виклики та можливості

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatyka2021_V2_P130-135.pdf286,04 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.