Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 111-120 зі 290.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2014Зміна парадигми освіти в процесі становлення суспільства знаньМоргулець, О. Б.
2021Фуд-дизайн та фудстайлінг – інноваційні напрямки естетичного оформлення і презентації ресторанних стравЛітвінчук, А. Р.; Фесак, Є. М.; Колісниченко, Т. О.
2021Особливості діяльності закладів готельного господарства в умовах пандемії: світовий та український досвідХолод, А. А.; Борецька, Н. П.
2021Прогностична функція бізнес-аналітики у підприємницькій діяльностіПшеничний, Б. М.; Лабунська, Л. М.; Яворська, О. Г.
1-чер-2023The relationship between corporate governance mechanisms and financial performance: the case of listed industrial companies in OmanRaboshuk, Alina; Zakharov, Dmytro; Lehenchuk, Serhii; Morhulets, Oksana; Hryhorevska, Olena
25-лип-2023Інституційні чинники та їх вплив на розвиток готельно-ресторанного бізнесу УкраїниМоргулець, О. Б.; Коробкіна, М. Р.; Вофсі, П. В.
2022Структура відтворення інтелектуального потенціалу людини: інноваційний аспектГородянська, Лариса Володимирівна
бер-2023Travel-журналістика: адаптація до нових реалійВергун, А. М.
2023Розробка концепції розвитку еко-готелю на КиївщиніТимейчук, А. М.; Грищенко, О. С.
2023Гуцульські сувенірні ринки як атракція сфери обслуговуванняБорисова, Оксана Володимирівна; Давиденко, Олександр Олександрович