Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 321-330 зі 331.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
кві-2024Сільський зелений туризм у контексті концепції сталого розвиткуСеменюк, Л. Л.; Кучерява, Є. С.
кві-2024Екологічна відповідальність готельно- ресторанного бізнесу: проблеми та шляхи вирішенняБорисова, О. В.; Ізварін, М. О.
кві-2024Інноваційні та креативні практики у галузі туризму та гостинності: основні риси, види та можливостіГородянська, Л. В.
кві-2024Сучасний стан гастрономії УкраїниМоргулець, О. Б.; Сімаченко, М. О.
кві-2024Планування дільності туристичного підприємстваСтепанова, О. А.; Хвойницька, Д. Ю.
кві-2024Туризм в умовах кризи: роль логістики у забезпеченні якості та безпекиМоргулець, О. Б.; Манич, О. Ю.
кві-2024Державне регулювання сфери гостинності в УкраїніТонких, О. Г.; Щербань, О. В.
кві-2024Роль ресторанного бізнесу в мережах АЗК та його складовіТонких, О. Г.; Овчатова, О. О.
кві-2024Організація обслуговування споживачів у турфірмах і шляхи її удосконаленняСеменюк, Л. Л.; Зайченко, Д. А.
кві-2024Використання автоматизованих систем управління на підприємствах готельно-ресторанного бізнесуТонких, О. Г.; Тарасенкова, А. Р.