Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/18657
Название: | Проблеми та перспективи організації гастрономічного туризму в Україні |
Авторы: | Будякова, О. Ю. Хмелевська, Л. П. Бабіна, В. Є. |
Дата публикации: | 2021 |
Издательство: | Київський національний університет технологій та дизайну |
Библиографическое описание: | Будякова О. Ю. Проблеми та перспективи організації гастрономічного туризму в Україні / О. Ю. Будякова, Л. П. Хмелевська, В. Є. Бабіна // Імперативи економічного зростання в контексті реалізації глобальних цілей сталого розвитку : тези доповідей II Міжнародної науково-практичної Інтернет-конференції, м. Київ, 23 квітня 2021 року. – Київ : КНУТД, 2021. – С. 103-106. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/18657 |
Располагается в коллекциях: | Кафедра смарт-економіки (СЕ) Імперативи економічного зростання в контексті реалізації глобальних цілей сталого розвитку |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
IMPER2021_P103-106.pdf | 181,86 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.