Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/18657
Title: | Проблеми та перспективи організації гастрономічного туризму в Україні |
Authors: | Будякова, О. Ю. Хмелевська, Л. П. Бабіна, Владислава Євгенівна |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Київський національний університет технологій та дизайну |
Citation: | Будякова О. Ю. Проблеми та перспективи організації гастрономічного туризму в Україні / О. Ю. Будякова, Л. П. Хмелевська, В. Є. Бабіна // Імперативи економічного зростання в контексті реалізації глобальних цілей сталого розвитку : тези доповідей II Міжнародної науково-практичної Інтернет-конференції, м. Київ, 23 квітня 2021 року. – Київ : КНУТД, 2021. – С. 103-106. |
URI: | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/18657 |
Appears in Collections: | Імперативи економічного зростання в контексті реалізації глобальних цілей сталого розвитку Кафедра смарт-економіки (СЕ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
IMPER2021_P103-106.pdf | 181,86 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.