Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/18657
Title: Проблеми та перспективи організації гастрономічного туризму в Україні
Authors: Будякова, О. Ю.
Хмелевська, Л. П.
Бабіна, Владислава Євгенівна
Issue Date: 2021
Publisher: Київський національний університет технологій та дизайну
Citation: Будякова О. Ю. Проблеми та перспективи організації гастрономічного туризму в Україні / О. Ю. Будякова, Л. П. Хмелевська, В. Є. Бабіна // Імперативи економічного зростання в контексті реалізації глобальних цілей сталого розвитку : тези доповідей II Міжнародної науково-практичної Інтернет-конференції, м. Київ, 23 квітня 2021 року. – Київ : КНУТД, 2021. – С. 103-106.
URI: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/18657
Appears in Collections:Імперативи економічного зростання в контексті реалізації глобальних цілей сталого розвитку
Кафедра смарт-економіки (СЕ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IMPER2021_P103-106.pdf181,86 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.