Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/19376
Название: Технічне регулювання виробництва м’ясопереробки
Авторы: Чорна, О. Р.
Байцар, Р. І.
Ключевые слова: система управління безпечністю харчової продукції (СУБХП)
м’ясопереробна промисловість
виробництво продукції
сертифікація
Дата публикации: 2021
Издательство: Київський національний університет технологій та дизайну
Библиографическое описание: Чорна О. Р. Технічне регулювання виробництва м’ясопереробки / О. Р. Чорна, Р. І. Байцар // Мехатронні системи: інновації та інжиніринг : тези доповідей V Міжнародної науково-практичної конференції, м. Київ, 4 листопада 2021 року. – Київ : КНУТД, 2021. – С. 242-243.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/19376
Располагается в коллекциях:Мехатронні системи: інновації та інжиніринг

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
MSIE_2021_P242-243.pdf166,8 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.