Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/19376
Название: | Технічне регулювання виробництва м’ясопереробки |
Авторы: | Чорна, О. Р. Байцар, Р. І. |
Ключевые слова: | система управління безпечністю харчової продукції (СУБХП) м’ясопереробна промисловість виробництво продукції сертифікація |
Дата публикации: | 2021 |
Издательство: | Київський національний університет технологій та дизайну |
Библиографическое описание: | Чорна О. Р. Технічне регулювання виробництва м’ясопереробки / О. Р. Чорна, Р. І. Байцар // Мехатронні системи: інновації та інжиніринг : тези доповідей V Міжнародної науково-практичної конференції, м. Київ, 4 листопада 2021 року. – Київ : КНУТД, 2021. – С. 242-243. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/19376 |
Располагается в коллекциях: | Мехатронні системи: інновації та інжиніринг |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
MSIE_2021_P242-243.pdf | 166,8 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.