Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/19468
Название: Дослідження розподілених автоматизованих навчальних систем
Другие названия: Research of distributed automated training systems
Авторы: Одокієнко, Світлана Миколаївна
Люта, Майя В'ячеславівна
Ключевые слова: автоматизовані навчальні системи
дистанційне навчання
Дата публикации: дек-2021
Издательство: Київський національний університет технологій та дизайну
Библиографическое описание: Люта М. В. Дослідження розподілених автоматизованих навчальних систем : дипломна магістерська робота за спеціальністю 123 Комп’ютерна інженерія / М. В. Люта ; наук. кер. С. М. Одокієнко. – Київ : КНУТД, 2021. – 92 с.
Краткий осмотр (реферат): В дипломній магістерській роботі розглянуто питання розподілених автоматизованих навчальних систем (РАНС). Завдяки розвитку обчислювальних мереж і телекомунікаційних технологій в наш час автоматизовані навчальні системи (АНС) отримали можливість вийти на новий рівень, що дозволяє людям підвищити кваліфікацію, дистанційно навчатися, набувати навичок самоопрацювання. У першому розділі був проведений аналіз тенденцій розвитку та проблематики однією з актуальних областей сучасних інформаційних технологій – автоматизованих навчальних систем. Показано, що сучасний етап розвитку АНС пов'язаний, перш за все, з використанням досягнень у галузі інженерних знань і тих можливостей, які надаються комп'ютерним мережам. У другому розділі розглянуто способи організації мережевого середовища розподіленої навчальної системи, яка включає в себе локальну обчислювальну мережу (ЛОМ) та надає доступ через Internet. Визначена функціональна структура РАНС. У третьому розділі були визначені вимоги, яким повинна відповідати підсистема контролю знань та запропоновано шляхи вирішення організації контролю знань. У четвертому розділі описана реалізація повнофункціональної РАНС, заснованої на принципі відкритої архітектури, визначено вимоги до програмного комплексу і його структура.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/19468
Faculty: Інститут комп'ютерних технологій та дизайну
Department: Кафедра комп'ютерної інженерії та фундаментальних дисциплін
Располагается в коллекциях:Кафедра комп'ютерної інженерії та фундаментальних дисциплін (КІФД)
Магістерський рівень

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Dyplom123_Liuta_Odokienko.pdf1,91 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.