Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/19530
Название: Вдосконалення технології виробництва пергаменту
Другие названия: Improvement of parchment production technology
Авторы: Колесник, Т. О.
Андреєва, О. А.
Ключевые слова: шкіряне виробництво
технологія
пергамент
матеріальні ресурси
екологія
leather production
technology
parchment
material resources
ecology
Дата публикации: 2021
Издательство: Київський національний університет технологій та дизайну
Библиографическое описание: Колесник Т. О. Вдосконалення технології виробництва пергаменту / Т. О. Колесник, О. А. Андреєва // Інноватика в освіті, науці та бізнесі: виклики та можливості : матеріали II Всеукраїнської конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Київ, 18 листопада 2021 року. – Т. 1. – Київ : КНУТД, 2021. – С. 277-281.
Краткий осмотр (реферат): Стаття присвячена вдосконаленню технології виробництва шкіряного пергаменту у напряму підвищення ступеня екологізації та ресурсозбереження, що досягається шляхом застосування сучасних ферментних препаратів і вітчизняного природного мінералу у підготовчих процесах. Впровадження результатів дослідження сприятиме покращенню складу стічних вод та більш раціональному використанню матеріальних ресурсів.
The article is devoted to the improvement of the technology for the production of leather parchment in the direction of increasing the degree of greening and resource conservation, which is achieved through the use of modern enzyme preparations and domestic natural mineral in the beamhouse. The implementation of the research results will contribute to the improvement of the wastewater composition and more rational use of material resources.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/19530
Располагается в коллекциях:Кафедра біотехнології, шкіри та хутра (БШХ)
Інноватика в освіті, науці та бізнесі: виклики та можливості

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatyka2021_V1_P277-281.pdf221,52 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.