Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/19591
Название: Графіті та фешн-арт як інноваційні тенденції мистецтва та бізнесу
Другие названия: Graffiti and fashion art as innovative trends in art and business
Авторы: Оганесян, С. В.
Василенко, А.
Ключевые слова: графіті
постмодернізм
мода
фешн-індустрія
стріт-арт
мистецтво
graffiti
postmodernism
fashion
fashion industry
street art
art
Дата публикации: 2021
Издательство: Київський національний університет технологій та дизайну
Библиографическое описание: Оганесян С. В. Графіті та фешн-арт як інноваційні тенденції мистецтва та бізнесу / С. В. Оганесян, А. Василенко // Інноватика в освіті, науці та бізнесі: виклики та можливості : матеріали II Всеукраїнської конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Київ, 18 листопада 2021 року. – Т. 2. – Київ : КНУТД, 2021. – С. 142-146.
Краткий осмотр (реферат): Досліджено візуальні форми мистецтва в сучасному творчому дискурсі з позиції мультидисциплінарного підходу. Аналізується явище графіті, як підвид постмодерного образотворчого мистецтва, як суперечливий синтез маргінальності і комерційності, який широко застосовується останнім часом в нашому інформаційному просторі, наприклад, модні будинки все частіше звертаються за натхненням до вуличної культури й створюють колаборації з брендами вуличного одягу. Дана робота спрямована на можливість розкриття графіті в комплексі з актуальними течіями в сучасній культурі і аналізує його вплив на останню (через моду).
Research of visual art forms in modern creative discourse from the standpoint of a multidisciplinary approach. The phenomenon of graffiti is analyzed as a subspecies of postmodern fine arts, as a contradictory synthesis of marginality and commercialism, which has been widely used in our information space recently. This work is aimed at the possibility of revealing graffiti in combination with current trends in modern culture and analyzes its impact on the latter (through fashion).
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/19591
Располагается в коллекциях:Інноватика в освіті, науці та бізнесі: виклики та можливості

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatyka2021_V2_P142-146.pdf224,83 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.