Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/19614
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorШостак, Н. С.-
dc.contributor.authorРедька, В. Ю.-
dc.contributor.authorЯворська, О. Г.-
dc.date.accessioned2022-05-16T13:37:16Z-
dc.date.available2022-05-16T13:37:16Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationШостак Н. С. Бізнес-аналітика в системі інформатизації підприємницької діяльності сфери обслуговування / Н. С. Шостак, В. Ю. Редька, О. Г. Яворська // Інноватика в освіті, науці та бізнесі: виклики та можливості : матеріали II Всеукраїнської конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Київ, 18 листопада 2021 року. – Т. 2. – Київ : КНУТД, 2021. – С. 274-278.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/19614-
dc.description.abstractВ статті розглянуто ключові аспекти бізнес-аналітики як важливої складової організації сучасного сталого підприємництва у сфері готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. Дослідження проведено на основі аналізу наукових джерел інформації та пошуково-дослідницької роботи студентів наукового гуртка кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу факультету культурних та креативних технологій Київського національного університету технологій та дизайну. Викладено основні положення щодо ролі бізнес-аналітики та представлено структурно-логічні схеми щодо місця business intelligence (ВI) у роботі суб'єктів підприємницької діяльності сфери обслуговування.uk
dc.description.abstractThe article considers the key aspects of business intelligence (ВI) as an important component of the organization of modern sustainable entrepreneurship in the tourism, hotel and restaurant business. The study was conducted on the basis of the analysis of science studio of information and research work of students of the scientific circle of the Department of Tourist, Hotel and Restaurant business of the Faculty of Cultural and Creative Industries at the Kiev National University of Technology and Design. The main approaches to the formation of the business іntelligence are presented and structural and logical schemes on the place of business intelligence in the work of business entities in the field of service are presented.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherКиївський національний університет технологій та дизайнуuk
dc.subjectбізнес-аналітикаuk
dc.subjectпідприємництвоuk
dc.subjectготельно-ресторанний бізнесuk
dc.subjectтуристичний бізнесuk
dc.subjectbusiness intelligenceuk
dc.subjectbusiness activityuk
dc.subjecttouristuk
dc.subjecthotel businessuk
dc.subjectrestaurant businessuk
dc.titleБізнес-аналітика в системі інформатизації підприємницької діяльності сфери обслуговуванняuk
dc.title.alternativeBusiness intelligence in the system of informatization of entrepreneurial activity in the sphere of serviceuk
dc.typeArticleuk
local.contributor.altauthorShostak, N. S.-
local.contributor.altauthorRedka, V. Y.-
local.contributor.altauthorYavorska, O. H.-
local.conference.locationКиївuk
local.conference.date2021-11-18-
local.conference.nameІнноватика в освіті, науці та бізнесі: виклики та можливостіuk
local.subject.method0uk
local.conference.sectionІнноватика в бізнесіuk
Располагается в коллекциях:Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ)
Інноватика в освіті, науці та бізнесі: виклики та можливості

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatyka2021_V2_P274-278.pdf201,36 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.