Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/20432
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКолісниченко, Т. О.-
dc.date.accessioned2022-11-22T09:17:36Z-
dc.date.available2022-11-22T09:17:36Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationКолісниченко Т. О. Особливості управління готельно-ресторанним бізнесом в умовах воєнного стану та в період післявоєнної розбудови / Т. О. Колісниченко // Імперативи економічного зростання в контексті реалізації глобальних цілей сталого розвитку : тези доповідей III Міжнародної науково-практичної Інтернет-конференції, м. Київ, 10 червня 2022 року. – В 2-х т. – Т. 1. – Київ : КНУТД, 2022. – С. 240-243.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/20432-
dc.language.isoukuk
dc.publisherКиївський національний університет технологій та дизайнуuk
dc.titleОсобливості управління готельно-ресторанним бізнесом в умовах воєнного стану та в період післявоєнної розбудовиuk
dc.typeThesisuk
local.conference.locationКиїв-
local.conference.date2022-06-10-
local.conference.nameІмперативи економічного зростання в контексті реалізації глобальних цілей сталого розвиткуuk
local.conference.sectionІнформаційні та маркетингові технології у період війни та післявоєнного відновленняuk
Розташовується у зібраннях:Імперативи економічного зростання в контексті реалізації глобальних цілей сталого розвитку
Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
IMPER_2022_V1_P240-243.pdf265,86 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.