Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/20432
Title: Особливості управління готельно-ресторанним бізнесом в умовах воєнного стану та в період післявоєнної розбудови
Authors: Колісниченко, Т. О.
Issue Date: 2022
Publisher: Київський національний університет технологій та дизайну
Citation: Колісниченко Т. О. Особливості управління готельно-ресторанним бізнесом в умовах воєнного стану та в період післявоєнної розбудови / Т. О. Колісниченко // Імперативи економічного зростання в контексті реалізації глобальних цілей сталого розвитку : тези доповідей III Міжнародної науково-практичної Інтернет-конференції, м. Київ, 10 червня 2022 року. – В 2-х т. – Т. 1. – Київ : КНУТД, 2022. – С. 240-243.
URI: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/20432
Appears in Collections:Імперативи економічного зростання в контексті реалізації глобальних цілей сталого розвитку
Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IMPER_2022_V1_P240-243.pdf265,86 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.