Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
DSpace
JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
Електронний архів КНУТД
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Загальноуніверситетські колекції
Матеріали наукових конференцій та семінарів КНУТД
2010 рік
2012 рік
2014 рік
2015 рік
2016 рік
2017 рік
2018 рік
2019 рік
2020 рік
2021 рік
2022 рік
2023 рік
2024 рік
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
URI
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
URI
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
URI
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
URI
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
URI
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
URI
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-4 зі 4.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2018
Сутність конкуренції та конкурентоспроможності підприємства
Ареф'єв, С. О.
;
Прокопенко, Ю. В.
2018
Конкурентні переваги ресторанного бізнесу
Поляк, О. В.
;
Шкода, М. С.
2018
Управление конкурентоспособностью предприятия
Мягких, И. Н.
;
Сюй, Цзинюань
2018
Формирование товарной стратегии компании в условиях конкурентного рынка
Сохацкая, А. В.
;
Чень, Сянчжи
Перегляд
Автор
1
Ареф'єв, С. О.
1
Мягких, И. Н.
1
Поляк, О. В.
1
Прокопенко, Ю. В.
1
Сохацкая, А. В.
1
Сюй, Цзинюань
1
Чень, Сянчжи
1
Шкода, М. С.
Тема
1
competitiveness management
1
factors of competitiveness
1
leadership
1
leadership in the management of r...
1
management of restaurant enterprises
1
market position
1
marketing environment
1
product strategy
1
restaurant business
1
strategic management
.
< попередня
далі >