Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/21124
Title: Розробка айдентики іспанського ресторану "KORMINAS"
Other Titles: Development of the identity of the Spanish restaurant "KORMINAS"
Authors: Овчарек, Володимир
Бєляєва, Катерина
Батрак, Вадим
Шаповал, Анатолій
Keywords: логотип
концепція
фірмовий стиль
брендинг
айдентика
ресторан
ресторанний бізнес
logo
concept
corporate style
branding
identity
restaurant
restaurant business
Issue Date: 2022
Publisher: Київський національний університет технологій та дизайну
Citation: Розробка айдентики іспанського ресторану "KORMINAS" / В. Овчарек, К. Бєляєва, В. Батрак, А. Шаповал // Актуальні проблеми сучасного дизайну : збірник матеріалів ІV Міжнародної науково-практичної конференції, м. Київ, 27 квітня 2022 року. – В 2-х т. – Т. 2. – Київ : КНУТД, 2022. – С. 127-129.
Abstract: Представлено результати розгляду ключових аспектів та важливих елементів айдентики іспанського ресторану "KORMINAS". Метою роботи був аналіз сучасних тенденцій і методів створення корпоративної айдентики бренду, через вдалий концептуальний, стратегічний та візуальний підхід. Проаналізовано основні елементи сучасної айдентики.
The results of consideration of key aspects and important elements of the identity of the Spanish restaurant "KORMINAS" are presented. The aim of the work was to analyze current trends and methods of creating corporate identity and a strong brand, through a successful conceptual, strategic and visual approach. The main elements of modern identity are analyzed. It is found out which visual and conceptual solutions and visual-communicative approaches lead to success in the restaurant business.
URI: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/21124
Appears in Collections:Кафедра мультимедійного дизайну (МД)
Актуальні проблеми сучасного дизайну

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
APSD_2022_V2_P127-129.pdf198,17 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.