Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/21124
Назва: Розробка айдентики іспанського ресторану "KORMINAS"
Інші назви: Development of the identity of the Spanish restaurant "KORMINAS"
Автори: Овчарек, Володимир
Бєляєва, Катерина
Батрак, Вадим
Шаповал, Анатолій
Ключові слова: логотип
концепція
фірмовий стиль
брендинг
айдентика
ресторан
ресторанний бізнес
logo
concept
corporate style
branding
identity
restaurant
restaurant business
Дата публікації: 2022
Видавництво: Київський національний університет технологій та дизайну
Бібліографічний опис: Розробка айдентики іспанського ресторану "KORMINAS" / В. Овчарек, К. Бєляєва, В. Батрак, А. Шаповал // Актуальні проблеми сучасного дизайну : збірник матеріалів ІV Міжнародної науково-практичної конференції, м. Київ, 27 квітня 2022 року. – В 2-х т. – Т. 2. – Київ : КНУТД, 2022. – С. 127-129.
Короткий огляд (реферат): Представлено результати розгляду ключових аспектів та важливих елементів айдентики іспанського ресторану "KORMINAS". Метою роботи був аналіз сучасних тенденцій і методів створення корпоративної айдентики бренду, через вдалий концептуальний, стратегічний та візуальний підхід. Проаналізовано основні елементи сучасної айдентики.
The results of consideration of key aspects and important elements of the identity of the Spanish restaurant "KORMINAS" are presented. The aim of the work was to analyze current trends and methods of creating corporate identity and a strong brand, through a successful conceptual, strategic and visual approach. The main elements of modern identity are analyzed. It is found out which visual and conceptual solutions and visual-communicative approaches lead to success in the restaurant business.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/21124
Розташовується у зібраннях:Кафедра мультимедійного дизайну (МД)
Актуальні проблеми сучасного дизайну

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
APSD_2022_V2_P127-129.pdf198,17 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.