Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/23783
Название: Особливості оздоровчого харчування у фітнесі
Авторы: Томіч, Л. М.
Бузинний, Б. О.
Ключевые слова: раціональне харчування
здорове харчування
оздоровче харчування
фітнес
збалансоване харчування
Дата публикации: 2023
Издательство: Київський національний університет технологій та дизайну
Библиографическое описание: Томіч Л. М. Особливості оздоровчого харчування у фітнесі / Л. М. Томіч, Б. О. Бузинний // Інтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій : збірник матеріалів ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, м. Київ, 14 квітня 2023 року. – Київ : КНУТД, 2023. – С. 104-107.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/23783
Располагается в коллекциях:Інтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій
Кафедра фізичного виховання та здоров'я (ФВЗ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
INORKKI_2023_P104-107.pdf276,05 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.