Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/23821
Название: Крос-культурні особливості реалізації проєктів на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу
Авторы: Нишенко, О. В.
Ключевые слова: крос-культура
комунікації
проєкт
менеджмент
готельно-ресторанний бізнес
індустрія гостинності
Дата публикации: 2023
Издательство: Київський національний університет технологій та дизайну
Библиографическое описание: Нишенко О. В. Крос-культурні особливості реалізації проєктів на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу / О. В. Нишенко // Інтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій : збірник матеріалів ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, м. Київ, 14 квітня 2023 року. – Київ : КНУТД, 2023. – С. 151-153.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/23821
Располагается в коллекциях:Інтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій
Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
INORKKI_2023_P151-153.pdf290,5 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.