Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/23826
Название: Формування конкурентоспроможності підприємств готельного господарства
Авторы: Вергун, А. М.
Мут, А. П.
Ключевые слова: конкуренція
конкурентоспроможність
послуга
готельний бізнес
конкурентна перевага
Дата публикации: 2023
Издательство: Київський національний університет технологій та дизайну
Библиографическое описание: Вергун А. М. Формування конкурентоспроможності підприємств готельного господарства / А. М. Вергун, А. П. Мут // Інтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій : збірник матеріалів ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, м. Київ, 14 квітня 2023 року. – Київ : КНУТД, 2023. – С. 159-161.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/23826
Располагается в коллекциях:Інтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій
Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
INORKKI_2023_P159-161.pdf247,33 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.