Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/23827
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorВергун, А. М.-
dc.contributor.authorКарпенко, Є. В.-
dc.date.accessioned2023-07-04T08:47:32Z-
dc.date.available2023-07-04T08:47:32Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationВергун А. М. Гастрономічна культура Київщини / А. М. Вергун, Є. В. Карпенко // Інтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій : збірник матеріалів ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, м. Київ, 14 квітня 2023 року. – Київ : КНУТД, 2023. – С. 161-163.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/23827-
dc.language.isoukuk
dc.publisherКиївський національний університет технологій та дизайнуuk
dc.subjectкультураuk
dc.subjectтрадиціїuk
dc.subjectкулінарні тенденціїuk
dc.subjectїжаuk
dc.titleГастрономічна культура Київщиниuk
dc.typeThesisuk
local.conference.locationКиїв-
local.conference.date2023-04-14-
local.conference.nameІнтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій-
local.conference.sectionКреативні практики в туризмі та індустрії гостинностіuk
Располагается в коллекциях:Інтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій
Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
INORKKI_2023_P161-163.pdf269,1 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.