Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/23827
Title: Гастрономічна культура Київщини
Authors: Вергун, А. М.
Карпенко, Є. В.
Keywords: культура
традиції
кулінарні тенденції
їжа
Issue Date: 2023
Publisher: Київський національний університет технологій та дизайну
Citation: Вергун А. М. Гастрономічна культура Київщини / А. М. Вергун, Є. В. Карпенко // Інтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій : збірник матеріалів ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, м. Київ, 14 квітня 2023 року. – Київ : КНУТД, 2023. – С. 161-163.
URI: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/23827
Appears in Collections:Інтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій
Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
INORKKI_2023_P161-163.pdf269,1 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.