Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/23833
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТимейчук, А. М.-
dc.contributor.authorХарлан, Р. Ю.-
dc.date.accessioned2023-07-04T09:01:48Z-
dc.date.available2023-07-04T09:01:48Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationТимейчук А. М. Сучасні виклики ресторанного бізнесу в Україні / А. М. Тимейчук, Р. Ю. Харлан // Інтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій : збірник матеріалів ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, м. Київ, 14 квітня 2023 року. – Київ : КНУТД, 2023. – С. 172-173.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/23833-
dc.language.isoukuk
dc.publisherКиївський національний університет технологій та дизайнуuk
dc.subjectресторанний бізнесuk
dc.subjectрозвитокuk
dc.subjectонлайн-замовленняuk
dc.subjectHoReCauk
dc.titleСучасні виклики ресторанного бізнесу в Україніuk
dc.typeThesisuk
local.conference.locationКиїв-
local.conference.date2023-04-14-
local.conference.nameІнтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій-
local.conference.sectionКреативні практики в туризмі та індустрії гостинностіuk
Розташовується у зібраннях:Інтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій
Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
INORKKI_2023_P172-173.pdf236,9 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.