Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/23833| Назва: | Сучасні виклики ресторанного бізнесу в Україні | 
| Автори: | Тимейчук, А. М. Харлан, Р. Ю.  | 
| Ключові слова: | ресторанний бізнес розвиток онлайн-замовлення HoReCa  | 
| Дата публікації: | 2023 | 
| Видавництво: | Київський національний університет технологій та дизайну | 
| Бібліографічний опис: | Тимейчук А. М. Сучасні виклики ресторанного бізнесу в Україні / А. М. Тимейчук, Р. Ю. Харлан // Інтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій : збірник матеріалів ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, м. Київ, 14 квітня 2023 року. – Київ : КНУТД, 2023. – С. 172-173. | 
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/23833 | 
| Розташовується у зібраннях: | Інтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ)  | 
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| INORKKI_2023_P172-173.pdf | 236,9 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.