Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/24266
Название: Інституційні чинники розвитку готельно-ресторанних підприємств міста Києва
Другие названия: Institutional factors of the development of hotel and restaurant enterprises in the city of Kyiv
Авторы: Моргулець, О. Б.
Коробкіна, Марина Романівна
Ключевые слова: інституційні чинники
розвиток
конкурентоспроможність
удосконалення
послуга
institutional factors
development
competitiveness
improvement
service
Дата публикации: 16-июн-2023
Издательство: Київський національний університет технологій та дизайну
Библиографическое описание: Коробкіна М. Р. Інституційні чинники розвитку готельно-ресторанних підприємств міста Києва : дипломна бакалаврська робота за спеціальністю 241 Готельно-ресторанна справа / М. Р. Коробкіна ; наук. кер. О. Б. Моргулець. – Київ : КНУТД, 2023. – 70 с.
Краткий осмотр (реферат): Випускну бакалаврську роботу присвячено дослідженню теоретичних положень та обґрунтуванню практичних рекомендацій щодо вдосконалення інституційних чинників розвитку готельно-ресторанних підприємств міста Києва. На основі дослідження діяльності готелю "Астері" обґрунтовано основні проблеми інституційних чинників та шляхи їх вирішення на сучасному етапі розвитку підприємства готельно-ресторанного бізнесу. Обґрунтовано основні механізми реалізації шляхів розвитку готелю "Астері" за рахунок використання основних ресурсів та активізації інвестиційно-інноваційної діяльності підприємства.
The final bachelor's thesis is devoted to the research of theoretical provisions and substantiation of practical recommendations about improvement of institutional factors in the development of hotel and restaurant enterprises in the city of Kyiv. On the basis of the study of the activity of the "Asteri" hotel, the main problematic of institutional factors at the current stage of the hotel and restaurant enterprise's development were substantiated. The main mechanisms of implementation of the ways of development of the "Asteri" hotel due to the use of basic resources and activation of investment and innovation activities of the enterprise are substantiated.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/24266
Faculty: Факультет культурних і креативних індустрій
Department: Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу
Располагается в коллекциях:Бакалаврський рівень
Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Dyplom241_Korobkina_Morgulets.pdfКваліфікаційна бакалаврська робота1,59 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.