Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/24973
Название: Аналіз властивостей ферментованого L. acidophilus соку
Авторы: Койба, Анастасія Ігорівна
Шидловська, О. А.
Дата публикации: мар-2023
Издательство: Національний фармацевтичний університет
Библиографическое описание: Койба А. І. Аналіз властивостей ферментованого L. acidophilus соку / А. І. Койба, О. А. Шидловська // Проблеми та досягнення сучасної біотехнології = Problems and achievements of modern biotechnology : матеріали ІІІ міжнародної науково-практичної Інтернет-конференції, м. Харків, 24 березня 2023 року. – Харків : НФаУ, 2023. – С. 216-218.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/24973
Faculty: Факультет хімічних та біофармацевтичних технологій
Department: Кафедра біотехнології, шкіри та хутра
Располагается в коллекциях:Кафедра біотехнології, шкіри та хутра (БШХ)
Матеріали наукових конференцій та семінарів

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Койба_тези.pdf12,95 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.