Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/24973
Назва: Аналіз властивостей ферментованого L. acidophilus соку
Автори: Койба, Анастасія Ігорівна
Шидловська, О. А.
Дата публікації: бер-2023
Видавництво: Національний фармацевтичний університет
Бібліографічний опис: Койба А. І. Аналіз властивостей ферментованого L. acidophilus соку / А. І. Койба, О. А. Шидловська // Проблеми та досягнення сучасної біотехнології = Problems and achievements of modern biotechnology : матеріали ІІІ міжнародної науково-практичної Інтернет-конференції, м. Харків, 24 березня 2023 року. – Харків : НФаУ, 2023. – С. 216-218.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/24973
Faculty: Факультет хімічних та біофармацевтичних технологій
Department: Кафедра біотехнології, шкіри та хутра
Розташовується у зібраннях:Кафедра біотехнології, шкіри та хутра (БШХ)
Матеріали наукових конференцій та семінарів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Койба_тези.pdf12,95 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.