Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/24974
Название: | Аналіз властивостей ферментованого Lactobacillus delbrueckii ssp. Bulgaricus яблучного соку |
Авторы: | Мотренко, Ірина Юріївна Шидловська, О. А. |
Дата публикации: | мар-2023 |
Издательство: | Національний фармацевтичний університет |
Библиографическое описание: | Мотренко І. Ю. Аналіз властивостей ферментованого Lactobacillus delbrueckii ssp. Bulgaricus яблучного соку / І. Ю. Мотренко, О. А. Шидловська // Проблеми та досягнення сучасної біотехнології = Problems and achievements of modern biotechnology : матеріали ІІІ міжнародної науково-практичної Інтернет-конференції, м. Харків, 24 березня 2023 року. – Харків : НФаУ, 2023. – С. 278-279. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/24974 |
Faculty: | Факультет хімічних та біофармацевтичних технологій |
Department: | Кафедра біотехнології, шкіри та хутра |
Располагается в коллекциях: | Кафедра біотехнології, шкіри та хутра (БШХ) Матеріали наукових конференцій та семінарів |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Мотренко_тези.pdf | 12,94 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.