Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/24974| Title: | Аналіз властивостей ферментованого Lactobacillus delbrueckii ssp. Bulgaricus яблучного соку |
| Authors: | Мотренко, Ірина Юріївна Шидловська, О. А. |
| Issue Date: | Mar-2023 |
| Publisher: | Національний фармацевтичний університет |
| Citation: | Мотренко І. Ю. Аналіз властивостей ферментованого Lactobacillus delbrueckii ssp. Bulgaricus яблучного соку / І. Ю. Мотренко, О. А. Шидловська // Проблеми та досягнення сучасної біотехнології = Problems and achievements of modern biotechnology : матеріали ІІІ міжнародної науково-практичної Інтернет-конференції, м. Харків, 24 березня 2023 року. – Харків : НФаУ, 2023. – С. 278-279. |
| URI: | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/24974 |
| Faculty: | Факультет хімічних та біофармацевтичних технологій |
| Department: | Кафедра біотехнології, шкіри та хутра |
| Appears in Collections: | Кафедра біотехнології, шкіри та хутра (БШХ) Матеріали наукових конференцій та семінарів |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Мотренко_тези.pdf | 12,94 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.