Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/25001
Название: Використання імерсивних цифрових технологій навчання в ЗВО
Другие названия: The use of immersive digital learning technologies in higher education institutions
Авторы: Батрак, О. В.
Тарасенко, О. С.
Ключевые слова: освітній процес
ЗВО
цифрові технології
Дата публикации: окт-2023
Издательство: International Center of Social Sciences and Humanities
Библиографическое описание: Батрак О. В. Використання імерсивних цифрових технологій навчання в ЗВО / О. В. Батрак, О. С. Тарасенко // International scientific-practical conference "Current issues of science, education and society: theory and practice" : conference proceedings, Aarhus, Denmark, October 20, 2023. – Aarhus, Denmark : Scholarly Publisher ICSSH, 2023. – P. 25-26.
Краткий осмотр (реферат): Доцільність впровадження імерсивних цифрових технологій в освітній процес, особливо в умовах обмеженого навчання, визначається рядом важливих переваг, систематизованих за результатами вивчення наукових праць українських та зарубіжних вчених. Проте, імерсивні цифрові технології навчання мають і недоліки, серед яких вчені в працях виокремлюють: значні витрати на формування і розвиток цифрової інфраструктури; недостатні навички як викладачів, так і здобувачів у використанні імерсивних цифрових технологій через брак цифрових компетентностей; відсутність педагогічного досвіду, часу та простору для підтримки доступу і прийняття імерсивного цифрового середовища; соціальна ізольованість, оскільки використання імерсивних технологій навчання може призвести до соціальної ізольованості студентів від інших студентів і викладачів; низька доступність для окремих категорій здобувачів; низька якість контенту, що може включати проблеми з якістю зображення або звуку, низьку реалістичність ефектів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/25001
Faculty: Факультет управління та бізнес-дизайну
Department: Кафедра фінансів та бізнес-консалтингу
Располагается в коллекциях:Матеріали наукових конференцій та семінарів
Кафедра фінансів та бізнес-консалтингу (ФБК)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
20_жовтня_збірник.pdf474,43 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.