Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/25144
Название: Розробка зовнішнього інтерфейсу сайту засобами редизайну
Авторы: Слітюк, О. О.
Крюкова, Аліна
Ключевые слова: веб-дизайн
сайт
редизайн
лендінг
Дата публикации: апр-2023
Издательство: Університет Григорія Сковороди в Переяславі
Библиографическое описание: Крюкова А. Розробка зовнішнього інтерфейсу сайту засобами редизайну / А. Крюкова ; наук. кер. О. О. Слітюк // Проблеми та перспективи розвитку сучасної науки в країнах Євразії : збірник наукових праць за матеріалами V Міжнародної науково-практичної Інтернет-конференції, м. Переяслав, 30 квітня 2023 року. – Переяслав : Університет Григорія Сковороди в Переяславі, 2023. – С. 23-26.
Краткий осмотр (реферат): Розроблений сайт є вдалим варіантом для втілення редизайну. Враховуючи всю подану інформацію про аспекти та особливості теми, було розроблено новітній сайт, який слугує прикладом гарного засвоєння інформації, адже сайт став не тільки гарним а й функціонально наповненим. Є надія, що веб-дизайн буде розвиватись надалі у різних його сферах, з’являтимуться нові ідеї, тренди, сучасні прийоми, та дизайнери зможуть талановито та "у своєму баченні" застосувати всі ідеї, і підкорювати нові вершини, розвиваючи сферу веб-дизайну у кращу сторону.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/25144
Faculty: Факультет дизайну
Department: Кафедра мультимедійного дизайну
Располагается в коллекциях:Кафедра мультимедійного дизайну (МД)
Матеріали наукових конференцій та семінарів

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
conference_30-30.4.2023.pdf889,17 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.