Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/25286
Назва: Креативний менеджмент підприємства готельно-ресторанного бізнесу
Інші назви: Creative management of a hotel-restaurant business enterprise
Автори: Моргулець, О. Б.
Костіна, Наталія
Ключові слова: готельно-ресторанний бізнес
готель
ресторан
креативний менеджмент
кейтеринг
віртуальний ресторан
дизайн їжі
hotel and restaurant business
hotel
restaurant
creative management
catering
virtual restaurant
food design
Дата публікації: гру-2023
Видавництво: Київський національний університет технологій та дизайну
Бібліографічний опис: Костіна Н. А. Креативний менеджмент підприємства готельно-ресторанного бізнесу : кваліфікаційна магістерська робота за спеціальністю 241 Готельно-ресторанна справа / Н. А. Костіна ; наук. кер. О. Б. Моргулець. – Київ : КНУТД, 2023 – 101 с.
Короткий огляд (реферат): Робота присвячена дослідженню креативного менеджменту на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу. В роботі було розглянуто сутність поняття креативний менеджмент, розкрито його роль у організації готельно-ресторанного бізнесу. Проведено аналіз креативного менеджменту на готельно-ресторанному підприємстві ТОВ "ASTERI". Надані пропозиції щодо перспективних напрямів активізації креативного менеджменту на ТОВ "ASTERI".
The work is devoted to the study of creative management at enterprises of the hotel and restaurant business. The work considered the essence of the concept of creative management, revealed its role in the organization of the hotel and restaurant business. An analysis of creative management at the hotel and restaurant enterprise LLC "ASTERI" was carried out. Proposals regarding promising directions for activation of creative management at "ASTERI" LLC were provided.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/25286
Faculty: Факультет культурних і креативних індустрій
Department: Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу
Розташовується у зібраннях:Магістерський рівень
Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Dyplom241_Kostina_Morhulets.pdfКваліфікаційна магістерська робота зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа. – Київський національний університет технологій та дизайну, Київ, 2023 рік.1,17 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.