Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/25831
Название: Соціальні аспекти розвитку готельно-ресторанної сфери сучасності
Авторы: Борисова, Оксана Володимирівна
Пшеничний, Б. М.
Дата публикации: 2023
Издательство: Київський національний університет технологій та дизайну
Библиографическое описание: Борисова О. В. Соціальні аспекти розвитку готельно-ресторанної сфери сучасності / О. В. Борисова, Б. М. Пшеничний // Проблеми інтеграції освіти, науки та бізнесу в умовах глобалізації : тези доповідей V Міжнародної науково-практичної конференції, м. Київ, 6 жовтня 2023 року / ред. О. В. Ольшанська. – Київ : КНУТД, 2023. – С. 27-28.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/25831
Располагается в коллекциях:Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ)
Проблеми інтеграції освіти, науки та бізнесу в умовах глобалізації

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
PIONBUG_2023_P027-028.pdf278,29 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.