Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/25840
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСеменюк, Л. Л.-
dc.contributor.authorРедька, В.-
dc.date.accessioned2024-02-28T09:33:53Z-
dc.date.available2024-02-28T09:33:53Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationСеменюк Л. Л. Аналіз сучасних кулінарних трендів у харчуванні, стилях приготування та сировинних компонентах / Л. Л. Семенюк, В. Редька // Проблеми інтеграції освіти, науки та бізнесу в умовах глобалізації : тези доповідей V Міжнародної науково-практичної конференції, м. Київ, 6 жовтня 2023 року / ред. О. В. Ольшанська. – Київ : КНУТД, 2023. – С. 43-45.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/25840-
dc.language.isoukuk
dc.publisherКиївський національний університет технологій та дизайнуuk
dc.titleАналіз сучасних кулінарних трендів у харчуванні, стилях приготування та сировинних компонентахuk
dc.typeThesisuk
local.conference.locationКиїв-
local.conference.date2023-10-06-
local.conference.nameПроблеми інтеграції освіти, науки та бізнесу в умовах глобалізації-
local.conference.sectionПлатформа 1. Стратегічні орієнтири управління розвитком освіти, науки та бізнесу в координатах повоєнного відновлення Україниuk
Розташовується у зібраннях:Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ)
Проблеми інтеграції освіти, науки та бізнесу в умовах глобалізації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
PIONBUG_2023_P043-045.pdf386,32 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.