Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/25840Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Семенюк, Л. Л. | - |
| dc.contributor.author | Редька, В. | - |
| dc.date.accessioned | 2024-02-28T09:33:53Z | - |
| dc.date.available | 2024-02-28T09:33:53Z | - |
| dc.date.issued | 2023 | - |
| dc.identifier.citation | Семенюк Л. Л. Аналіз сучасних кулінарних трендів у харчуванні, стилях приготування та сировинних компонентах / Л. Л. Семенюк, В. Редька // Проблеми інтеграції освіти, науки та бізнесу в умовах глобалізації : тези доповідей V Міжнародної науково-практичної конференції, м. Київ, 6 жовтня 2023 року / ред. О. В. Ольшанська. – Київ : КНУТД, 2023. – С. 43-45. | uk |
| dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/25840 | - |
| dc.language.iso | uk | uk |
| dc.publisher | Київський національний університет технологій та дизайну | uk |
| dc.title | Аналіз сучасних кулінарних трендів у харчуванні, стилях приготування та сировинних компонентах | uk |
| dc.type | Thesis | uk |
| local.conference.location | Київ | - |
| local.conference.date | 2023-10-06 | - |
| local.conference.name | Проблеми інтеграції освіти, науки та бізнесу в умовах глобалізації | - |
| local.conference.section | Платформа 1. Стратегічні орієнтири управління розвитком освіти, науки та бізнесу в координатах повоєнного відновлення України | uk |
| Розташовується у зібраннях: | Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ) Проблеми інтеграції освіти, науки та бізнесу в умовах глобалізації | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| PIONBUG_2023_P043-045.pdf | 386,32 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.