Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/25840| Title: | Аналіз сучасних кулінарних трендів у харчуванні, стилях приготування та сировинних компонентах |
| Authors: | Семенюк, Л. Л. Редька, В. |
| Issue Date: | 2023 |
| Publisher: | Київський національний університет технологій та дизайну |
| Citation: | Семенюк Л. Л. Аналіз сучасних кулінарних трендів у харчуванні, стилях приготування та сировинних компонентах / Л. Л. Семенюк, В. Редька // Проблеми інтеграції освіти, науки та бізнесу в умовах глобалізації : тези доповідей V Міжнародної науково-практичної конференції, м. Київ, 6 жовтня 2023 року / ред. О. В. Ольшанська. – Київ : КНУТД, 2023. – С. 43-45. |
| URI: | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/25840 |
| Appears in Collections: | Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ) Проблеми інтеграції освіти, науки та бізнесу в умовах глобалізації |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| PIONBUG_2023_P043-045.pdf | 386,32 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.