Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/2684
Title: Формування споживчої цінності знань в інноваційній екосистемі
Other Titles: Формирование потребительской ценности знаний в инновационной экосистеме
Consumer value formation for knowledge within innovation ecosystem
Authors: Гуменна, О. В.
Ганущак-Єфіменко, Л. М.
Keywords: інноваційна економіка
інноваційна екосистема
інновації
споживча цінність знань
инновационная экономика
инновационная экосистема
инновации
потребительская ценность знаний
innovation economy
consumer value of knowledge
innovations
innovation ecosystem
Issue Date: 2014
Citation: Гуменна О. В. Формування споживчої цінності знань в інноваційній екосистемі / О. В. Гуменна, Л. М. Ганущак-Єфіменко // Актуальні проблеми економіки. — 2014. — № 2 (152). — С. 8-14.
Source: Актуальні проблеми економіки
Abstract: У статті викладено результати досліджень щодо ролі та значення процесу формування споживчої цінності знань в інноваційній екосистемі, обґрунтовано інструменти створення споживчої цінності інновацій, необхідні для розробки стратегії просування її до кінцевого споживача.
В статье представлены результаты исследования роли и значения процесса формирования потребительской ценности знаний в инновационной экосистеме, обосновано использование инструментов создания потребительской ценности инноваций, необходимых для разработки стратегии ее продвижения к конечному потребителю.
The article presents the results of the research on the role and meaning of the knowledge consumer value formation process within the innovation ecosystem. The authors ground the application of innovations' consumer value formation tools needed to build a strategy for this value promotion to an end user.
URI: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/2684
Faculty: Факультет підприємництва та права
Department: Кафедра підприємництва та бізнесу
ISSN: 1993-6788
Appears in Collections:Кафедра підприємництва та бізнесу (ПБ)
Наукові публікації (статті)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
20161021_103.pdf106,09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.