Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/26869
Назва: Спосіб виробництва соусу сливово-вишневого
Інші назви: The method of production of plum-cherry sauce
Автори: Антоненко, Артем Васильович
Баль-Прилипко, Лариса Вацлавівна
Ніколаєнко, Микола Станіславович
Толок, Галина Арсенівна
Слободянюк, Наталія Михайлівна
Бровенко, Тетяна Вікторівна
Неіленко, Сергій Михайлович
Толок, Семен Володимирович
Стукальська, Наталія Миколаївна
Земліна, Юлія Володимирівна
Тонких, Олексій Григорович
Ніколайко, Галина Василівна
Полуда, Вікторія Володимирівна
Коваленко, Наталія Олександрівна
Ратушенко, Антоніна Тарасівна
Мякінченко, Ірина Олександрівна
Лебеденко, Тетяна Євгеніївна
Приходько, Ксенія Олександрівна
Пересічна, Світлана Михайлівна
Дьяченко, Роксолана Вікторівна
Горкун, Артем Олександрович
Дата публікації: 8-лис-2023
Видавництво: Національний орган інтелектуальної власності Державна організація "Український національний офіс інтелектуальної власності та інновацій"
Бібліографічний опис: Пат. 154347 UA, МПК (2023.01) A23L 23/00. Спосіб виробництва соусу сливово-вишневого / А. В. Антоненко та ін. ; власник Антоненко Артем Васильович. – № u202300806 ; заявл. 01.03.2023 ; опубл. 08.11.2023, Бюл. № 45. – 4 с.
Короткий огляд (реферат): Спосіб виробництва соусу сливово-вишневого включає розрізання свіжої сливи навпіл і відварювання, видаляння шкірки і кісточки, перетирання маси до пюреподібної консистенції, додавання подрібненого часнику, кропу, коріандру, м'яти, перцю, солі. Додатково додають пюре з вишні і проварюють протягом 30 хв та композиційну суміш на основі соєвого зернопродукту ЄСО "Супер", харчових волокон "Fibregum" і "Litesse", пектину "GRINDSTED YF 738", лактату кальцію Е327, масу прогрівають протягом 5 хв, проціджують.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/26869
Faculty: Навчально-науковий інститут культури і креативних індустрій
Department: Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу
Розташовується у зібраннях:Винахідницька діяльність
Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
published_description.pdf157,01 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.