Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29405| Назва: | Концептуальні засади розвитку закладів готельно-ресторанного бізнесу в умовах воєнного стану |
| Автори: | Тонких, О. Г. Черв'як, О. В. |
| Ключові слова: | готельно-ресторанний бізнес сервіс прибутковість пропозиція попит |
| Дата публікації: | кві-2024 |
| Видавництво: | Київський національний університет технологій та дизайну |
| Бібліографічний опис: | Тонких О. Г. Концептуальні засади розвитку закладів готельно-ресторанного бізнесу в умовах воєнного стану / О. Г. Тонких, О. В. Черв`як // Інтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій : збірник матеріалів ІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, м. Київ, 14 квітня 2024 року. – Київ : КНУТД, 2024. – С. 150–153. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29405 |
| Розташовується у зібраннях: | Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ) Інтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| зам. 2000 Збірник ІККІ 2024 1 (1)-150-153.pdf | 276,92 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.