Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29938
Title: Підходи до автоматизації технологічного процесутермічної обробки ковбасних виробів
Authors: Шаблиста, О. В.
Лебеденко, Ю. О.
Issue Date: 2025
Publisher: Київський національний університет технологій та дизайну
Citation: Шаблиста О. В. Підходи до автоматизації технологічного процесутермічної обробки ковбасних виробів / О. В. Шаблиста, Ю. О. Лебеденко // Електромеханічні, інформаційні системи та нанотехнології : матеріали IV Міжнародної науково-практичної Інтернет-конференції молодих учених та студентів, м. Київ, 20 квітня 2025 року. – Київ : КНУТД, 2025. – С. 167-168.
URI: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29938
Appears in Collections:Електромеханічні, інформаційні системи та нанотехнології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Збірник_EMIS_2025_правка-167-168.pdf707,06 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.