Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29938
Title: | Підходи до автоматизації технологічного процесутермічної обробки ковбасних виробів |
Authors: | Шаблиста, О. В. Лебеденко, Ю. О. |
Issue Date: | 2025 |
Publisher: | Київський національний університет технологій та дизайну |
Citation: | Шаблиста О. В. Підходи до автоматизації технологічного процесутермічної обробки ковбасних виробів / О. В. Шаблиста, Ю. О. Лебеденко // Електромеханічні, інформаційні системи та нанотехнології : матеріали IV Міжнародної науково-практичної Інтернет-конференції молодих учених та студентів, м. Київ, 20 квітня 2025 року. – Київ : КНУТД, 2025. – С. 167-168. |
URI: | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29938 |
Appears in Collections: | Електромеханічні, інформаційні системи та нанотехнології |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Збірник_EMIS_2025_правка-167-168.pdf | 707,06 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.