Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29991
Назва: | Influence of glucose and xylose on the ethanol production of xylose-fermenting yeasts |
Інші назви: | Вплив глюкози та ксилози на вихід етанолу виробництво ксилозоферментуючих дріжджів |
Автори: | Hretskyi, Ihor Mokrousova, Olena Oleshko, Anna Budyakova, O. Y. Fomina, Marina |
Ключові слова: | biomass sustainable energy initiatives sustainable biofuel production ініціативи зі сталої енергетики стале виробництво біопалива біомаса |
Дата публікації: | 16-жов-2024 |
Видавництво: | Національний університет «Львівська політехніка» |
Бібліографічний опис: | Hretskyi I. О. Influence of glucose and xylose on the ethanol production of xylose-fermenting yeasts / I. О. Hretskyi, O. R. Mokrousova, A. A. Oleshko, O. Y. Budyakova, M. A. Fomina // Сталий розвиток: захист навколишнього середовища. Енергоощадність. Збалансоване природокористування : зб. мат. VIIІ Міжнар. конгресу, м. Львів, 16-18 жовтня 2024. – Львів : 2024. – С. 119. |
Короткий огляд (реферат): | The conversion of agro-biomass into ethanol represents a promising approach for sustainable biofuel production. To assesment potentail of ethanologenesis, mathematical statistical methods were employed to identify significant factors and their optimal values. This analysis allows for a more comprehensive understanding of the fermentation process and enhances overall efficiency. By optimizing the fermentation parameters, the potential for increased ethanol yields can be realized, further supporting sustainable energy initiatives. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29991 |
Faculty: | Інститут права та сучасних технологій |
Department: | Кафедра смарт-економіки |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали наукових конференцій та семінарів Кафедра смарт-економіки (СЕ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2024_Конгрес_Львів_16-18.10.2024_119.pdf | 5,27 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.