Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/31273
Назва: | Принципи деконструкції в розробці кухарського одягу |
Автори: | Поляков, Руслан Чупріна, Наталія Махінько-Думіх, Ірина |
Ключові слова: | кухарський одяг трансформація професійний одяг деконструкція дизайн одягу дизайнерський бренд конструктивно-композиційне рішення |
Дата публікації: | 4-кві-2025 |
Видавництво: | Київський національний університет технологій та дизайну |
Бібліографічний опис: | Поляков Р. Принципи деконструкції в розробці кухарського одягу / Р. Поляков, Н. Чупріна, І. Махінько-Думіх // Актуальні проблеми сучасного дизайну : збірник матеріалів VІІ Міжнародної науково-практичної конференції, м. Київ, 4 квітня 2025 року. – У 3-х т. – Т. 1. – Київ : КНУТД, 2025. – С. 394-396. |
Короткий огляд (реферат): | У роботі досліджено можливість застосування методу деконструкції при створенні професійного кухарського одягу. Вивчено вплив естетики дизайнерських брендів Helmut Lang та Ann Demeulemeester 2000-х років на формування сучасного образу кухаря. Представлено аналіз трансформації моделей, що демонструють адаптацію прийомів деконструкції до професійного одягу з елементами трансформації. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/31273 |
Розташовується у зібраннях: | Актуальні проблеми сучасного дизайну |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Том 1_2025 (4)-394-396.pdf | 593,75 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.