Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3135
Название: Поняттєвий апарат та позиціонування категорії управлінської звітності
Авторы: Матюха, Микола Миколайович
Ключевые слова: управлінський облік
інформація
інформаційні технології
джерела інформації
Дата публикации: 2013
Библиографическое описание: Матюха М.М. Поняттєвий апарат та позиціонування категорії управлінської звітності / М. М. Матюха // Теорія та практика управління економічним розвитком підприємства : монографія : в 2 т. / за заг. ред. О. В. Кендюхова. — Донецьк: ДВНЗ «ДонНТУ», 2013. — Т. 2. — С. 7-16.
Source: Теорія та практика управління економічним розвитком підприємства
Краткий осмотр (реферат): Для прийняття ефективних управлінських рішень при ведені бізнесу керівний склад потребує об'єктивної всесторонньої інформації про стан справ, як по кожній структурній бізнес-одиниці компанії, так, і по бізнесу в цілому. За визначеними параметрами джерелом такої інформації може стати запроваджена на підприємстві досконала система управлінської звітності. Але неоднозначне визначення поняття та сутності «управлінської звітності», відсутнє єдине дотримання принципів її формування, побудови її системи на підприємстві сучасними як теоретиками, так і практиками призводить до спотворення результативної інформації. Управлінська звітність - поняття, маловивчене науковцями, але широко використовується на практиці і при цьому має різні трактування. Часто це призводить до того, що навіть в рамках одного підприємства управлінська звітність визначається неоднозначно – формується за різними правилами, різними способами, що негативно впливає на достовірність і порівнянність даних, що характеризують стан визначеного об’єкта господарювання. З метою формування ефективної системи управлінської звітності, необхідно визначити насамперед поняття «управлінської звітності», як об’єкта інформаційно-аналітичної забезпечення управління.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3135
Faculty: Факультет економіки та бізнесу
Department: Кафедра обліку і аудиту
ISBN: 978-966-377-157-1
Располагается в коллекциях:Наукові публікації (статті)
Кафедра фінансів та бізнес-консалтингу (ФБК)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Монография_7-16.pdf186,03 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.