Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3135
Назва: Поняттєвий апарат та позиціонування категорії управлінської звітності
Автори: Матюха, Микола Миколайович
Ключові слова: управлінський облік
інформація
інформаційні технології
джерела інформації
Дата публікації: 2013
Бібліографічний опис: Матюха М.М. Поняттєвий апарат та позиціонування категорії управлінської звітності / М. М. Матюха // Теорія та практика управління економічним розвитком підприємства : монографія : в 2 т. / за заг. ред. О. В. Кендюхова. — Донецьк: ДВНЗ «ДонНТУ», 2013. — Т. 2. — С. 7-16.
Source: Теорія та практика управління економічним розвитком підприємства
Короткий огляд (реферат): Для прийняття ефективних управлінських рішень при ведені бізнесу керівний склад потребує об'єктивної всесторонньої інформації про стан справ, як по кожній структурній бізнес-одиниці компанії, так, і по бізнесу в цілому. За визначеними параметрами джерелом такої інформації може стати запроваджена на підприємстві досконала система управлінської звітності. Але неоднозначне визначення поняття та сутності «управлінської звітності», відсутнє єдине дотримання принципів її формування, побудови її системи на підприємстві сучасними як теоретиками, так і практиками призводить до спотворення результативної інформації. Управлінська звітність - поняття, маловивчене науковцями, але широко використовується на практиці і при цьому має різні трактування. Часто це призводить до того, що навіть в рамках одного підприємства управлінська звітність визначається неоднозначно – формується за різними правилами, різними способами, що негативно впливає на достовірність і порівнянність даних, що характеризують стан визначеного об’єкта господарювання. З метою формування ефективної системи управлінської звітності, необхідно визначити насамперед поняття «управлінської звітності», як об’єкта інформаційно-аналітичної забезпечення управління.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3135
Faculty: Факультет економіки та бізнесу
Department: Кафедра обліку і аудиту
ISBN: 978-966-377-157-1
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації (статті)
Кафедра фінансів та бізнес-консалтингу (ФБК)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Монография_7-16.pdf186,03 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.