Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3150
Название: Рівень освіти персоналу як складова частина соціальної відповідальності бізнесу
Авторы: Пальчук, О. І.
Дата публикации: 2014
Библиографическое описание: Пальчук О. І. Рівень освіти персоналу як складова частина соціальної відповідальності бізнесу / О. І. Пальчук // Соціальна відповідальність влади, бізнесу, громадян : монографія : у 2 т. / за ред. Г. Г. Півняка. — Д. : НГУ, 2014. — Т. 1. — С. 383-389.
Source: Соціальна відповідальність влади, бізнесу, громадян
Краткий осмотр (реферат): Роботу присвячено проблемам підвищення кваліфікації персоналу як складової частини соціальної відповідальності бізнесу. Автором аналізується роль освіти в зростанні конкурентноспроможності економіки держав та проблеми інноваційного розвитку освітньої галузі нашої країни. Освіта в даній роботі розглядається з точки зору основного компоненту сучасної моделі розвитку держави. Адже наразі мова йде про нову економіку - економіку знань, де саме освіта та володіння унікальними знаннями мають основне значення у розвитку сучасної економіки країни. На думку автора, сьогодні виникає потреба у працівниках, які хочуть і можуть удосконалювати свої навички протягом усього життя. В статті розглядається політика держав в освітній галузі та окреслюється необхідність впровадження соціальної відповідальності. Особливу увагу в роботі приділено можливостям та умовам розвитку співпраці між навчальними закладами, державою та бізнесом.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3150
Faculty: Факультет економіки та бізнесу
Department: Кафедра економіки та сфери обслуговування
ISBN: 978-966-350-488-9
Располагается в коллекциях:Наукові публікації (статті)
Кафедра смарт-економіки (СЕ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
20161121_505.pdf4,31 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.