Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/32001
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorАнтоненко, Ігор Володимирович-
dc.date.accessioned2025-12-08T08:29:20Z-
dc.date.available2025-12-08T08:29:20Z-
dc.date.issued2025-11-03-
dc.identifier.citationАнтоненко І. Особливості адаптації автономного підприємства громадського харчування до зони бойових дій / І. В. Антоненко // Innovation and development in world science : Proceedings of the 1st International scientific and practical conference. - Zurich, Switzerland : MDPC Publishing, 2025. - P. 430-433.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/32001-
dc.description.abstractВ умовах збройного конфлікту підприємства громадського харчування стикаються з необхідністю оперативної адаптації до екстремальних умов. Автономні об'єкти, здатні функціонувати незалежно від централізованих систем постачання, відіграють ключову роль у забезпеченні продовольчої безпеки населення та військових підрозділів у зоні бойових дій. Актуальність теми обумовлена потребою у стійких та мобільних рішеннях, здатних забезпечити харчування в умовах зруйнованої інфраструктури, перебоїв з постачанням та загрози безпеці.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherMDPC Publishinguk
dc.titleОсобливості адаптації автономного підприємства громадського харчування до зони бойових дійuk
dc.title.alternativePeculiarities of adaptation of autonomous food production to the combat zoneuk
dc.typeThesisuk
local.contributor.altauthorAntonenko, Igor Volodimirovich-
local.subject.sectionМистецтвознавство, дизайн і ергономікаuk
local.subject.facultyФакультет дизайнуuk
local.subject.departmentКафедра дизайну інтер'єру і меблівuk
local.conference.locationZurich, Switzerlanduk
local.conference.date2025-11-03-
local.conference.nameThe 1st International scientific and practical conference “Innovation and development in world science”uk
local.subject.method1uk
Розташовується у зібраннях:Матеріали наукових конференцій та семінарів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
111_ Zurich _Антоненко_публікація.pdf1,43 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.