Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/32001
Назва: Особливості адаптації автономного підприємства громадського харчування до зони бойових дій
Інші назви: Peculiarities of adaptation of autonomous food production to the combat zone
Автори: Антоненко, Ігор Володимирович
Дата публікації: 3-лис-2025
Видавництво: MDPC Publishing
Бібліографічний опис: Антоненко І. Особливості адаптації автономного підприємства громадського харчування до зони бойових дій / І. В. Антоненко // Innovation and development in world science : Proceedings of the 1st International scientific and practical conference. - Zurich, Switzerland : MDPC Publishing, 2025. - P. 430-433.
Короткий огляд (реферат): В умовах збройного конфлікту підприємства громадського харчування стикаються з необхідністю оперативної адаптації до екстремальних умов. Автономні об'єкти, здатні функціонувати незалежно від централізованих систем постачання, відіграють ключову роль у забезпеченні продовольчої безпеки населення та військових підрозділів у зоні бойових дій. Актуальність теми обумовлена потребою у стійких та мобільних рішеннях, здатних забезпечити харчування в умовах зруйнованої інфраструктури, перебоїв з постачанням та загрози безпеці.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/32001
Faculty: Факультет дизайну
Department: Кафедра дизайну інтер'єру і меблів
Розташовується у зібраннях:Матеріали наукових конференцій та семінарів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
111_ Zurich _Антоненко_публікація.pdf1,43 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.